Sidor

tisdag 10 februari 2009

Krokodilmannen.


Det var på cirkus. In i manegen kommer krokodilmannen med en krokodil i band i ena handen, och en käpp i den andra. Krokodilmannen knackar krokodilen i huvudet tre gånger och krokodilen öppnar sina käftar. Då ställer sig krokodilmannen på knä framför krokodilen och knäpper ner sina byxor och stoppar in ballarna i käften på krokodilen. Därefter knackar han krokodilen i skallen tre gånger och krokodilen smäller ihop sina väldiga käftar - men inte riktigt ihop. Så krokodilmannen trixar ut ballarna ur krokodilens käftar och tar på sig byxorna igen och reser sig upp.
Alla i publiken jublar !
Då frågar krokodilmannen publiken :- Finns det någon som vågar prova på det här ? TYSTNAD! ( Det finns ingen som vågar.)
Krokodilmannen utlovar då ett fint pris till den som vågar göra om tricket . Då reser sig en 90 årig kärring på sista bänkraden och säger : - Ja jag , vill gärna prova! - Jaså säger krokodilmannen och hur hade ni tänkt att det skulle gå till ? - Jo det går nog bra sa kärringen . Men knacka mig inte så hårt i huvudet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar