Sidor

söndag 1 februari 2009

Lax Thai curry




500g Lax, skinn och benfri.


2-3msk Blue Dragon Premium.


Röd Currypasta.


4dl Kokosmjölk.


2dl schalotenlök hackad.


200g potatis.


1/2 röd paprika.


50g ananas, färsk tärnad.


4port kokt jasminris.basilikablad.




Gör så här:


Skala och klyfta potatissen, koka i vatten smaksaksatt med 1 msk currypasta. Ta upp medan dem fortfarandehar lite kärna.
Skär fisken i kuber, ca 1x1 cm och strimla grönsakerna.
Fräs lök och currypasta i 2 min, tillsätt kokosmjölk och låt det koka upp.
Vänd försiktigt i frukt, grönsaker, potatis och fisk.
Låt det sjuda i någon minut tills fisken känns färdig men absolut inte överkokt.
Smaka av med salt,peppar och ev lite lime och socker.
Dekorera med basilika och servera med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar