Sidor

söndag 1 februari 2009

Oxfiléspett ´´Honey Garlic´´


600g oxfilé, skuren i cm-tjocka strimlor.
1 burk Blue Dragon Honey, Soy&Garlic.
8st Grillspett. 200g Äggnudlar.
2msk soja, Rucolasalad och coktailtomater.
Gör så här:
Blötlägg grillspetten i kallt vatten.
Marinera köttet i 2 msk sås i 30 min.
Trä upp köttet på grillspetten, Grilla på kolgrill, grilljärn eller i ugn 225c i ca 3-5min.
Krydda med salt och nymald svartpeppar.
Koka nudlarna enligtanvisningarna. Smaksätt nudlarna med salt, peppar och soja, vänd i grovhackad rucola och klyftade tomater.
Serveraspetten tillsammans med Honey soy och Garlicsås och nudlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar