Sidor

onsdag 11 mars 2009

Dagens fräckis!!!

Ett äldre par , Arne och Elsa , är på semester i mellersta USA. En dag är Arne ute och promenerar själv på gatorna i en småstad . Arne , som alltid drömt om att äga ett par äkta cowboyboots , blir alldeles till sig när han får syn på ett par i ett skyltfönster . Dessutom är de nedsatta till halva priset . Han går in och köper dem , och sedan promenerar han tillbaka till hotellet med stolta steg för att visa frugan sitt inköp .
- Ser du något som är annorlunda , Elsa ? frågar han och ställer sig mitt i rummet .
Elsa slänger en blick på honom och svarar : - Nix .
Arne blir frustrerad och stormar in i badrummet där han tar av sig alla kläder tills han står spritt språngande naken , iklädd endast sina nya blänkande boots . Han går ut i rummet igen och ställer samma fråga .
- Nå Elsa , ser du något ANNORLUNDA ?
Elsa tittar upp och säger : - Vad skulle det vara ? Den pekar neråt i dag , den pekade neråt igår och den kommer att peka neråt i morgon .Arne blir ännu mer frustrerad och skriker : - OCH VET DU VARFÖR DEN PEKAR NERÅT , ELSA ? DEN PEKAR NERÅT FÖR ATT DEN TITTAR PÅ MINA NYA BOOTS !Elsa skakar på huvudet och suckar - Du skulle ha köpt en hatt , Arne , du skulle ha köpt en hatt...

1 kommentar: