Sidor

torsdag 7 maj 2009

Cup cakes med hallon och blåbär.

Ingredienser:
4 port:

50 g smör.
3 ägg.2 dl strösocker.
1 dl mjölk,
4 dl vetemjöl.
2 tsk bakpulver.
4 dl färska hallon och blåbär.

Fyllning:
250 g Kesella.
2 msk mosade hallon eller blåbär.
1 dl florsocker.
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Ställ ut stora pappersformar på en plåt. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölk och smör. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten. Rör i bären. Klicka ut smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Låt muffinsen svalna. Blanda ingredienserna till fyllningen. Skär ett strutformat hål i varje muffins. Lägg i fyllningen och sätt tillbaka locket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar