Sidor

torsdag 28 maj 2009

Kycklingfilé med fullkornsouscous och västerbottenost.

INGREDIENSER
Antal portioner 4.
4,0 styck Kycklingfilé (utan skinn)
1,0 dl Grillmarinad (-olja)
1,0 dl Solrosfrön.
1,5 dl Västerbottenost (31%)
20,0 styck Cocktailtomater.
3,0 dl Couscous.
2,5 dl Vatten.
1,0 styck Hönsbuljongtärning.
1,0 tsk Salt.
1,0 msk Olivolja.

Marinera:
Lägg filéerna i marinad.
Grovriv ost och halvera tomater.
Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta solrosfröna under omrörning, tills de fått lite färg.
Koka upp vatten med salt och smula ner buljongtärning.
Tillsätt couscous och olivolja.
Rör om och ta av från plattan.
Låt stå med lock på i cirka 5 minuter, tills couscousen svällt.
Blanda med solrosfrön, ost och tomater.
Stek eller grilla kycklingen 3-4 minuter på var sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar