Sidor

söndag 14 juni 2009

Flygande fläskfilé.

INGREDIENSER
Antal barnportioner 4.
400,0 gram Fläskfilé
1,0 styck Äpple (rött)
1,0 styck Äpple (grönt)
3,0 dl Grädde
1,0 msk Soja
1,0 styck Banan
Olivolja till stekning
Salt & peppar
Tillbehör:
300,0 gram Pasta


TILLAGNING
Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
Putsa köttet, skär bort fetthinnor.Skär i cm-tjocka skivor.
Hetta upp olja i stekpanna.Stek cirka 3 minuter på var sida.Salt och peppra.
Kärna ur äpplen och skär i cm-tjocka skivor.
Tillsätt grädde och soja i stekpannan.Låt koka upp. Lägg i äpplena.Sänk värmen och låt sjuda i 5 minuter.
Skala och skiva banan. Lägg i pannan.Smaka av med salt och peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar