Sidor

tisdag 27 oktober 2009

Marinerad paprika med kapris och sardeller.

Ingredienser.
Portioner: 4.
2 röda paprikor
2 gula paprikor
olja
1 påse rucolasallad
1 ask sardeller i olja
8 cocktailkapris
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger svartpeppar
4 msk rostade pinjenötter.

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 250 °C.
2. Pensla paprikorna med olja och lägg dem i en ugnsfast form. Ställ in dem i ugnen och låt stå tills de är gyllenbruna.
3. Lägg paprikorna i en plastpåse och låt dem kallna (det blir lättare att skala dem då).
4. Skala paprikorna och låt dem gärna vara hela.
5. Skär upp paprikorna vid stjälken och ta bort alla kärnor.
6. Lägg upp dem på rucolasallad med sardeller och cocktailkapris.
7. Häll på olivolja och balsamvinäger. Mal över peppar och strö på pinjenötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar