Sidor

onsdag 31 mars 2010

Det handlar om en kompis.

Kompisen min och hans kvinna ville ha barn. Det hände dock inte så mycket och oron blev med åren större... Hade han full funktion?Genom jobbet hade han en bra sjukförsäkring på det anrika och väl renommerade Sofiahemmet som även gäller för den här typen av problem.
Sagt och gjort, han ringde dit och fick komma till en mottagning en vecka senare.
Under veckan då han väntade utspelade sig många fantasier kring sjuksköterskor och det prov han tänkte sig vara tvungen att lämna.
Han såg sjuksköterskeuniformer och vita stayups framför sig... Inga problem detta tänkte han.En vecka senare så stod han där på mottagningen framför syster Bertha, 62 år.
En bastant kvinna.
Hon var klädd i Sofiahemmets gamla hederliga blåa uniform med den blåvita mössan och strumporna var kraftiga rejäla strumpbyxor som omslöt de grova benen...Hon gav honom en liten plastburk och visade honom toaletten.
Med en rysning gick han in där och försökte med all möda prestera det förväntade.
Trots uppbådande av all fantasi med stayups, uniformer och sensuella skötande kvinnor så såg han bara syster Bertha framför sig.
Det gick tio minuter, tjugo minuter och tillslut fyrtio minuter innan han svettig och med tom mugg gick ut till Bertha igen... Jag är ledsen sade han rodnande det kom inte så mycket.Nej sade syster Bertha med lugn röst det är inte alltid så lätt att kissa på befallning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar