Sidor

måndag 22 mars 2010

Tofusallad med quinoa.

Tid: 45 min
Ingredienser
Portioner 4
2,0 dl Quinoa
250,0 gram Broccoli
300,0 gram Blomkål
2,0 styck Citron (juice+skal)
200,0 gram Tofu Rosso
70,0 gram Jungfrusallat (blands.)
1,0 knippe Rädisa
Salt & peppar
1,5 dl Olivolja
1,0 kruka Körvel (färsk)
Tillagning
Koka quinoa enligt anvisning på paketet.
Ansa broccoli och blomkål. Skär i buketter. Lägg i bunke. Grovhacka körvel och blanda ner.
Tillsätt citron, olivolja och salt. Knåda in dressingen i grönsakerna.
Blanda ner quinoa. Låt marinera cirka 15 minuter.
Skiva tofu. Blanda med salladsblad. Blanda alltihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar