Sidor

tisdag 4 maj 2010

Laxlasagne.

2 portioner
200 g laxfilé
1/2 gul lök
1 msk smör eller margarin
40 g färsk babyspenat
2 dl lätt crème fraiche
1 liten vitlöksklyfta
salt, peppar
100 g färsk lasagneplatta
1 dl riven ost
1/2 dl mjölk
Servera med:
sallad

Ugn: 225°


Gör så här:
1. Skär laxen i bitar som är 1x1 cm. Skala och hacka löken. Fräs lök och lax till laxen nästan är klar.
2. Vänd i spenaten och klicka i crème fraiche. Pressa i vitlök, krydda med salt och peppar och koka upp såsen.
3. Varva laxsås och lasagneplattor i en ugnsfast form. Strö över ost och häll på mjölken. Grädda i 25 minuter. Servera med en sallad till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar