Sidor

tisdag 4 maj 2010

Pitabröd med kyckling.

Tid: 20 min
Ingredienser
Antal portioner 4
4,0 styck Pitabröd
4,0 filéer Kycklingfilé (utan skinn)
4,0 dl Bulgur (gryn)
200,0 gram Isbergssallat
0,3 styck Gurka
2,0 dl Sötsur sås
1,0 msk Matolja till stekning
Salt & peppar
Tillagning
Sätt ugnen på 200°C om detta anges på brödförpackningen. Gäller ej nybakat bröd.
Tillaga bulgur enligt förpackning.
Strimla kycklingen. Hetta upp en panna med matolja och lättstek kycklingen ett par minuter. Salta, peppra. Rör om.
Strimla sallad.Skär gurkan i korta smala stavar.
Stoppa in bulgur och kyckling i brödet.Fyll på med sötsur sås.Toppa med sallad och gurka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar