Sidor

lördag 3 juli 2010

Almancil. (Portugal)

Almancil (Portugisiska uttal :[ aɫmɐsiɫ ]) Är en stad och en socken ( freguesia ) av Loulé, Som ligger i Algarve regionen i södra Portugal.

Almancil är en semesterort i södra stranden av Portugal njuta av ett varmt klimat året runt.

Det har blivit ett viktigt centrum för att tillhandahålla tjänster till foder behoven hos två närliggande väletablerade semester och bostadsområden ; Quinta do Lago och Vale do Lobo.

Området har många semesterorter och utvecklingen på bostadsmarknaden som vädjar främst till Engelska. I enlighet med behoven i området finns ett stort utbud av restauranger som erbjuder många olika rätter. Det finns också många fastigheter kontor , inredare och inredning butiker.

Beläget i östra delen av byn är det kyrkan São Lourenço. Täckt inne med vackra 18th århundradet keramiska plattor är det ett enastående exempel på Algarve Arkitektur. Som också finns i Almancil är Estádio Algarve som användes i 2004 European Football Championship. Det är hemmaplan för Louletano DC och SC Farense och används också för välgörenhet matcher från tid till annan .
Enligt en studie från 2007 som gjorts av två samråd grupper, Quinta do Lago tillsammans med Almancil och Vale do Lobo utgör den dyraste fastigheter region i Portugal , med en genomsnittlig markpriser på € 5000 ( ca 6900 SEK ) per kvadratmeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar