Sidor

lördag 21 augusti 2010

Twickenham. (London)

Twickenham är en stor förorts stad 10 miles sydväst om centrala London och den administrativa högkvarter Richmond upon Thames. Det är en av de viktiga lokalt distrikt centra som identifierats i London Plan. Som en del av förorts tillväxt London den 20: e talet, Twickenham expanderat och ökat i befolkningen, blir en kommunal borough 1926 och har utgjort en del av Greater London sedan 1965. Utgrävningar har visat bosättningar i området från början Neolitikum, Eventuellt Mesolitisk perioder. Yrke verkar ha fortsatt genom Bronsåldern, den Järnåldern och Romerska ockupationen. Området nämndes för första gången ( som " Tuican hom "och" Tuiccanham ") i en charter av den 13 juni 704 AD att avträda området för att Waldhere, Biskopen av London, " för att frälsa våra själar. " Stadgan är undertecknat med 12 kryss . Undertecknarna ingår Swaefred av Essex, Cenred av Mercia och Earl Paeogthath .
I Norman gånger Twickenham var en del av Manor av Isleworth - i sig i det Hundra av Hounslow (Som nämns i Domedagsboken av 1086) . Gården hade tillhört Ælfgār , earl av Mercia under tiden för Edvard Bekännaren, Men beviljades Walter de Saint- Valery ( Waleric ) av Vilhelm I av England efter Normandiska erövringen av England år 1066.
Området var då odlad i flera hundra år , medan floden erbjudit möjligheter till fiske, båtbyggeri och handel.
BÖLDPEST spridit sig till staden i 1605 . 67 dödsfall har registrerats. Det verkar som Twickenham hade en Pest House (Förkortning för " pest " ) i 17 -talet, men platsen är inte känt . Det fanns också en Titta på House mitt i staden, med lager, ett skampåle och en piskning post - dess ägare belastar " vårdavdelning inom och om detta Parish och att hålla alla Tiggare och vagabonder som skall lut följa eller lurar om Towne och ge rättelse av sådana ...".
I 1633 började byggas på York House. Det var ockuperat av Edward Montagu, 2: e earl av Manchester i 1656 och senare av Edward Hyde, 1: e earl av Clarendon.
1659 såg den första omnämnandet av Twickenham FerryÄven ferrymen redan är verksamma i området i många generationer . Någon gång innan 1743 en " pirat "ferry verkar ha startade av Twickenham invånare. Det finns spekulationer om att det drivs för att tjäna " dårskap "- en flytande gästgiveri av något slag. Flera boende skrev till Borgmästare i City of London:
... klagar på att det finns nyligen fast vid stranden av Twickenham på Themsen ett Vessell görs som en Barge och kallade Folly vari dykare lös och oordnad personer ofta underhöll som har betett sig på ett mycket oanständigt Manner och gör ofta afront dykare personer Mode och Åtskillnad som ofta i en kvällspromenad i närheten av den platsen, och önskade så stor olägenheter kan dras ,....
Gunpowder tillverkning i industriell skala startade i området i den 18: e -talet på en plats mellan Twickenham och Whitton på stranden av River Crane. Var täta explosioner och förlust av liv. Den 11 mars, 1758 en av två explosioner ansågs i Reading, Berkshire, Och i April 1774 en explosion förskräckt folk i kyrkan i Isleworth .
År 1772 tre kvarnar sprängde , splittras glas och byggnader i närheten. Horace Walpole, 4: e earl av Orford skrev klagar till sin vän och släkting Henry Seymour Conway, sedan generallöjtnant i upphandlingen och att alla dekorativa målat glas hade sprängts ur hans fönster på Strawberry Hill.
Pulvret bruken var i drift fram till 1927 då de var stängda . En stor del av webbplatsen är nu ockuperat av Crane Park, där de gamla Shot Tower, dammluckor kvarn och bankar tryckvågor kan fortfarande ses . En stor del av området längs floden intill Shot Tower är nu ett naturreservat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar