Sidor

fredag 19 november 2010

Punat. (Kroatien)

Punat ligger på den vackraste ön i Kroatien - Krk. På denna sidor kan du hitta allt om turistanläggningar av Punat och Krk.

När du skriver Punat du kan hitta lift som är en av ett slag i Adriatiska havet och varje år finns det många turneringar. Skidlift Punat hade organisationen av EM-och VM.

Dykning är mycket populärt på Krk, Punat och har mer än en dykklubb. Vi kan rekommendera Tauchertreff och Octopussy och de båda har sina egna dykskola.
Möjligheterna till underhållning på ön är enorma. Det finns två disco klubbar: Crossroad i Malinska och Jungle i Krk, förutom att det under hela sommaren finns det alla möjliga parter såsom fiskare part, segling parti och det är allt i den öppna torgen i Punat Punat. Det finns många typer av stränder i . Du kan välja mellan svart klippiga stranden eller sandstranden eller cementerad stranden. Det finns få stränder är speciellt anpassade för barn. Punat har också några rullstol stränder. Varje år Punat organiserar särskilda 7 dagar när turister tillsammans med lokalbefolkningen har vintage oliver och göra kända och friska olivolja.
Punat är stolt på stort antal förstklassiga restauranger, och har stort utbud av fina måltider och wines.One av dessa restauranger är Konoba Nono - Krk. Det specialitet är hemlagade bakverk med vin gulasch. De har alltid stort utbud av kött, alltid färsk fisk, räkor och bläckfisk. Gäster på lägenhet Slavik är alltid speciellt uppskattade och välkomnade och alltid får 10 procent rabatt i restaurangen. Om du inte vet var är Punat ligger på kartan klicka här eller på kartan över Krk.You kan alltid be för navigering tillstånd och regler för navigering och hyra båt eller charter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar