Sidor

torsdag 30 december 2010

Bristow, Virginia. (USA)

Bristow är ett personbolag stad i Prince William County , Virginia , USA . Befolkningen var 8.910 i folkräkningen 2000, och 2009 års uppskattning av 15.137.

Den tidigare Stan var belägen på SR 619 , Bristow Road, ca 1 mil sydväst om korsningen med SR 28 , Nokesville Road, på Norfolk Southern Railway korsningen. Det finns inga aktiva företag kvar på denna plats, men en besättning ändra punkt för järnvägen är bara upp spåren från järnvägsövergång. Det nya centrum har i allmänhet flyttade längre västerut runt Braemar Parkway-området. Bristow snabbt absorberas i den expanderande förorter i staden Manassas , inklusive sådana utvecklingstendenser som Bristow Station.

Området är mestadels övre medelklassen bostadsområden lyckades samhällen inklusive men inte begränsat till: Braemar gemenskapen , Bridlewood, Bridlewood Manor, Brookside, Crossman Creek, Foxborough, Kingsbrooke, New Bristow Village, Lanier Farms, Sheffield Manor, och Victory sjöarna. Communityn är hem för Jiffy Lube Live utomhus konsert skede som tidigare var känd som Nissan Pavilion.

Från och med 2009, Virginia har Bristow en befolkning på 15.137. Sedan 2000 staden som har de sett en befolkningsökning på cirka 89%.

Majoriteten av Bristow område har tidigare en del av Linton's Ford Plantation, som ägs av Linton familjen från 18th century. 1894, konverteras Sarah Linton till katolicismen, och egendomen var deeded till den romersk-katolska kyrkan. Den Linton Hall School grundades, för vilka huvudvägen hette: Linton Hall Road. Men i slutet av 20-talet, mycket av den ursprungliga fastigheten sålts till utvecklare att samla in pengar för att stödja skolan. Resultatet blev en befolkning uppsving för Bristow området (och ökad inskrivning för skolan.) Det Linton Familj (med undantag av Sarah Linton) är begravda i Linton Family Cemetery i Braemar gemenskapen. Kyrkogården är juridiskt inte ägs av någon på grund av poster förlust när Brentsville tingshuset brann i inbördeskriget. Men underhållet ges av Braemar Community Association med samordning med Benedictine Sisters på Linton Hall.

Enligt Geographic Names Information System , har Bristow också känt som Briscoe , Bristoe , Bristoe Station , och Bristow Station . Den styrelsen om Geographic Names beslutat officiellt på Bristow som gemenskapens namn 1906.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar