Sidor

onsdag 8 december 2010

Snyft.

Det var en gång en man som kom in till BB där hans fru höll på att föda deras första barn. Han går fram till receptionen och frågar efter sin fru. Då kommer det en doktor fram till honom, lade en hand på hans axel och sade:
- Din fru dog olyckligtvis under förlossningen, men barnet överlevde.Mannen blev ledsen så klart, men han bad om att få se sitt barn. Så han följde efter doktorn in i ett rum där det låg massor med små barn i sängar.
- Är mitt lilla barn här? frågade mannen-
- Nej, ett annat rum svarade doktorn.Så kom de in i ett annat rum där det låg barn utan armar i sina sängar. Mannen blev ledsen så klart men frågade doktorn:
- Är mitt lilla barn här inne?
- Nej, ett annat rum svarade doktorn.Så kom de in i ett rum där det låg barn utan varken armar eller ben. Mannen blev ännu ledsnare så klart, men han frågade doktorn:
- Är mitt lilla barn här inne?
- Nej, ett annat rum. Så kom de in i ett rum där det bara stod en säng, med endast ett litet barn med bara en överkropp. Mannen blev ledsen så klart, men fråagde:
- Är det här mitt lilla barn?
- Nej, i ett annat rum, svarade doktorn.Så kom de in i ett rum med bara en säng också denna gång, och i sängen låg det bara ett litet öga. Mannen blev ledsen så klart, men frågade:
- ÄR det här mitt lilla barn?
- Ja, svarade doktorn.Mannen blev lite mer ledsen men tänkte sedan, jag har ju ändå mitt lilla barn. Så han gick fram och började göra lite grimaser åt det lilla ögat och vinkade och försökte få dess uppmärksamhet.
- Jag beklagar, sade doktorn, han är blind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar