Sidor

måndag 25 april 2011

Leimuiden. (Nederländerna)

Leimuiden är en by i nederländska provinsen Syd-Holland . Det ligger ca 9 km söder om staden Hoofddorp , i kommunen Kaag en Braassem .
Leimuiden var en egen kommun fram till 1991, då det blev en del av Jacobswoude. Byn var en del av norra Holland fram till 1865.

Från den norra gränsen till den romerska riket , det lindarna är bosättarna, nära den tid som romarna övergivna Albaniana fortet till Alphen aan den Rijn norr började återvinning av sumpiga deltat regionen (uppdelat i Köpenhamn ) utspridda, grundandet av bosättningarna.
Det var infrastrukturer, inbegripet Herenweg, vilken lång tid som en handelsväg mellan städerna Alphen aan den Rijn och Amsterdam . Det finns även senare utgrävning och slipning torra poldrar skapas.

I skärningspunkten av Herenweg Drecht Leimuiden var byn.
Den del av namnet är nu i Leimuiden Herenweg successivt Willem van der Velde på väg, huvudgatan, Dr Staphenseastraat och Bakhuizen Avenue. Utanför Leimuiden Herenweg löper österut längs Westeinder-pee, och söderut genom Rijnsaterwoude till Alphen aan den Rijn. De boende ingår Leimuiden, Warmond , Oude Wetering och Kaag Leimuiden gick in till träkapell. Den använder sig av vägar genom sumpig vildmark, med en Hoppstylta var nödvändig, oavsett om de kom med båt . Dessa spår stängda för Herenweg. Innan kyrkan var en kyrka kanal, som var kopplad till den öppna Drecht. Leimuiden var så platsen på denna passage av vägar och vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar