Sidor

tisdag 28 juni 2011

Brezovica. (Kosovo)

Brezovica är en by i Štrpce kommun i Kosovo [a] , som är känd för sin skidanläggning .

Den Brezovica skidort är en berömd turistattraktion i den nordvästra delen av Sar Mountain . Det är en unik sport - rekreation komplex mellan 900 m och 2500 m över havet.
Den relativt höga nederbörden och vattenavvisande stenar resulterar i ett tätt nätverk av floder, rika brunnar och ytvatten.

Det är en kombination av milt dalen klimatet i de nedre delarna och sanna alpina klimatet i de högre regionerna. Gynnsamma klimatförhållanden gör detta center perfekt för vinter, sommar, sport, rekreation turism, så det finns turister under hela året.

Bred skida terräng i skidcenter Brezovica är tillverkade av ett system som inkluderar: 5 stolliftar och 5 liftar , i samband med 16 km skidbackar av den genomsnittliga längden 3000 meter. På Brezovica FIS backar för slalom , storslalom , slalom race och " Super G "samtidigt kunde åka 50.000 skidåkare.

Strukturen i snön är sådant att skidbackarna är mycket snabb. Antalet framgångsrikt organiserade nationella och internationella tävlingar har inkluderat Belgrad ägda Inex skidcentrum Brezovica bland kända internationella konkurrensen centra. Ett antal sport team kommer att arbeta på deras sommar utbildningar för sporten tävlingar under ideala högt berg förhållanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar