Sidor

onsdag 10 augusti 2011

Frederick. (Brasilien)

Fredrik är en stad i Brasilien : s tillstånd i Rio Grande do Sul . Den ligger på en latitud 27 ° 21'33 " sydlig och en longitud 53 ° 23'40 " väst , med en höjd av 566 meter. Dess befolkning, enligt beräkningen för 2008 , genom IBGE , är 28.295 invånare. Den har en yta på 264,53 km ². Det är regionalt centrum för mikro namne .

Fredrik är den största staden i Mellanöstern Hög mikro Uruguay. Viktigaste kommersiella centrum av denna region, representerar handeln i staden den högsta andelen av landets BNP.

Den industriella ekonomin är genom Fredrik betydande branscher inom metallurgiska produkter i glasfiber , polering halvädelstenar (sub-marken i området är fyllt med fyndigheter av sten ametist , en lila färgad sten känd över hela världen ), madrass fabriken och foderfabrik, en av de viktigaste. Den har en av de största svinslakteriet i staten och är också stark potential jordbruksnäringen, livsmedelsindustri med familj, små.
Jordbruket kännetecknas av små jordbruk, familjejordbruk, Frederick producerar bönor, majs, sojabönor, praxis till svin och gårdar fjäderfä, finns det program för att utveckla fiskodling, vegetabilisk produktion, och nyligen, den ricin.

De första invandrarna kom till 1918, när det hände öppnandet av det första bettet, innan den slutliga vägen, som tog 10 år att bygga, mellan Boca Sting (nuvarande staden Seber ) och Mel Waters (nuvarande Iraí ).
Den första Carters, under befäl av en näringsidkare som är etablerad i Boca Sting gjorde transport av tillverkade och jordbruksproduktion. På en resa föll en tunna rom från vagnen, skador på locket, att inte kasta bort behållaren, hade de på idén att sätta den nedåt på en fontän, en skugga under, att införa en vass i hålet sidan. Placeringen av fat längs vägen, rent vatten och skugga, bidrog till framväxten av frasen "Jag ska vila, äta och sova i tunnan." Så var byn växer i det vilda dalen av Övre Uruguay och döptes helt enkelt "Barrel", ett namn som återstod för år.
Senare, genom dekret 30, var borgmästare i Palm uppdrag, genom beslut av ett möte med invånare som namnet Fredrik Village, hedrar ingenjören som bosatte sig i regionen under ledning av den statliga regeringen.


Staden Fredrik är indelad i tre distrikt, vardera med en plats som en tätort definieras i kommunal lag. De är: 1. Huvudkontor i staden 2. Castelinho District 3. District Osvaldo Cruz tätort i distriktet huvudkontor i sin tur, vilket är det som håller den verkställande och lagstiftande råd, samt andra statliga och federala myndigheter, är indelat i sexton distrikt, som är följande: 1. Center 2. Ali 3. Barrel 4. Barrilense 5. Industrial District 6. Fatima 7. Ipiranga 8. Itapajé 9. Spring Garden 10. Panosso 11. St Anthony 12. Ignatius 13. St Kitts 14. San Francisco de Paula 15. St Joseph 16. Viaduct.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar