Sidor

fredag 26 augusti 2011

Nasaret. (Belgien)

Nasaret är en belgisk nationell kyrka i East Flanders ( Gent distriktet ).

Kommunen har nästan 11.000 invånare.

Historia

För ursprunget av namnet Nasaret , redan i en text från 1259 -talet. låtar, flera förklaringar föreslås.

Det är troligt att Nasaret var uppkallad efter den eponymous bibliska platsen Nasaret . Mindre troligt att Nasaret var ursprungligen en slip av magherhet ( tunna ).

Täckbricka:
Skölden från Nasaret är en blandning av två vapensköldar
Den första delen är armarna av familjen Rockolfing: tre rosor i guld halsen geknopt området, leta efter vert och en sköld debiteras med ont i huvudet och såg sig omkring mellan lejon av guld, getongd i halsen.

Den andra delen är en vapensköld av familjen Kervyn Volkaersbeke: i sabel en twill tillsammans rätt i huvudet av ett ekollon, berodde och bläddrade i två bitar, kvar i sinnet hos en sexuddig stjärna, allt från guld och i en punkt Silver Eagle ben.

Sevärdheter

Den 19th century kyrkan ( 1861 - 1870 )
Det gamla slottet byggdes 1771 av Louis-Emmanuel av Rockolfing. Hans barnbarn, gift Amelia Eugenia Philips Kervyn de Volkaersbeke augusti. (Slottet är nu upptas av familjen av baronen Kervyn Volkaersbeke.

"S Mansion byggdes 1880 av baronesses Marie Louise och Augusta Kervyn Volkaersbeke och skänktes sedan till systrarna cisterciënzerinnen 1912. Det är en del av barnet och Barnens Mansion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar