Sidor

måndag 12 september 2011

Skopanie./Grävning. (Polen)

Grävning - en by i Polen som ligger i Podkarpackie provins , i distriktet Tarnobrzeg i kommun Sandomierz baggar .
Under åren 1975-1998 staden tillhörde administrativt till Tarnobrzeg provinsen .
Byn bebos av 1466 personer (från och med 2010 och framåt)

Tidslinje:

1938 - började byggas i den så kallade fabriken. Centrala Industrial District av Krusche och Ender pabianickich ägs av kapitalister - i utbyte mot skatteskulder.

1939 - byggdes produktionshall, lagring av råvaror, concierge, tre bostadshus och stiftelser för pannan.

1941 - 43 - som skapats på plats lager och verkstäder militära spannmål (reparation av flygplan ), och sedan gren i Mielec Aircraft Works . Byggt järnvägen sidospår och dräneringsdike till vägen gränser Tarnobrzeg - Mielec .

1955 - klar innan kriget började uppföra en byggnad avsedd för hotellets anställda har det skett utveckling świetlicowego liv och idrott .

1956 - ytterligare utveckling av bostäder. Antalet anställda översteg 1000:e Wisanu.

1959 - byggandet av vattenintag och pipeline från över floden Vistula , vägar utanför och inne i fabriken, dagis och dagis .

1960 - kopplas till centralvärme kommande fyra kvarter på gården med doprowadzonymi przyzakładowym termiska nätverk, byggt garage , erhållit medel för byggande och placering av skolan .

1962 - skapade przyzakładową skolan. Togs i drift av dricksvatten och industriella Baranów Sandomierski .

1964 - byggde bolaget Kulturhuset .

1984 - 86 - fabriken byggs reningsverk WSM-400 i det kick-off.

Historia:

Under år 1955 var en idrottsförening med avsnitt Włókniarz tennis . Först var spelet det manliga laget i serie B, då damerna var mycket bättre ledde sitt avsnitt till den andra ligan. Kick-off nationella tävlingar hölls i klassificeringen Bordtennis och mellanstatliga matcher med Nordkorea och DDR . Också indikerat förekomst av dess sektioner volleyboll för män och kvinnor som spelade i klass A.

Klubben också saknade supportrar att spela schack , bridge , lyft vikter eller vattensporter . Skrev en vacker sida i historien delen av klubbens friidrott . Dess ryttare fick namnet Sophia Solarska polska mästare i spjut och Wladyslaw var Slezak Regional Champion i den 1500m lopp med hinder i junior kategori. Men den i särklass mest njöt, grundades 1959 år och finns i dag, se fotboll .

I 1988 i klubben "Włókniarz" har bytt namn till "Wisan" som utgjorde ett slags hem reklambyrå. Det anges ett antal framgångshistorier avsnitt är den mest framträdande polska Cup vinner på länsnivå av seniorer och första plats i klassen i distriktet som ungdomslag. Klubben är för närvarande i sin egen lösning och arbete i fyra fotbollslag. Seniorer spelar i klass distriktet .

Namn: Włókniarz gräva (1955), Wisan gräva (1988)
Teamet som utförs är: Helmut Tobolik , Waldemar toast, Janusz Hynowski , Paul Pilawiecki .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar