Sidor

måndag 12 september 2011

Village Palo Pires/Aldeia De Paio Pires. (Portugal)

Palo Pires är en socken portugisisk i kommunen Seixal , med 12,14 km ² och 20.937 invånare (2001). Densitet: 900,9 invånare / km ².

Dess namn kommer från namnet på den stora medeltida erövrare Palo Peres Correia , som har en staty till hans ära i centrum av församlingen.

Det är känt för National Steel, som ledde till befolkningsökning på 70-talet.
Namnet på församlingen på grund av D. Payo Peres Correia, 1 / 13-talet krigare som utmärkte sig slåss den så kallade återerövringen mot araberna. Som brukligt i dessa tider, manifesterade belöning för utförda tjänster till det land eller kungen själv i landet bidraget. Således den mark de ockuperade ungefär den del av socknen var närvarande i händerna på det militära. Den språkliga utvecklingen var ansvarig för att göra resten av gamla Peres anlände Pires idag.

Det var han som, i det trettonde århundradet, byggde ett enkelt kapell för att hedra Jungfru Maria av Bebådelsen. Åren gick, var historien att göra sina rundor, tills den 26 september var 1802 etablerade socken Vår Fru av Bebådelsen. Ur administrativ synvinkel uppdrag församlingen kommer några år senare. De tidigaste uppgifterna vittnar om arbete därefter församling styrelsen för byn Palo Pires, som går tillbaka till januari 1837. Från då till idag församling Palo Pires var en evolutionär process.

Enligt uppgifter i tiden var Palo Pires byn av gårdar och trädgårdar, fruktträdgårdar och vingårdar, som haft en lugn landsbygden till inrättandet av den nationella Steel. Var en gång rekommenderas för återhämtning av lungsjukdomar med spetskompetens av dess klimat. Land of gästvänliga människor och arbetstagare, har nu ett framsteg som bidrar till utvecklingen av länet och regionen.

För närvarande del av
stål är inaktiverad, endast handlar med processen att förstöra fordon. Består byn efter attacken mot föroreningar balkonger förutspår att inom några år få Metro Sul do Tejo detta kommer också att uppträda som den nationella långa stålprodukter som kommer att byggas med en stor multi-purpose sociala lägenheter , parker och socio-kulturella inrättningar. Leds genom församling i korven, Palo Pires Center ...

Palo Pires är också väl känt på grund av starter av tjurar som är höjden av festligheterna i början av augusti, där tjurar släpps ner allén med rätt till fria äventyr och massor av underhållning i carroséis. Vid sådana tillfällen det lockar många turister från Portugal och Spanien. Förutom de tjurar, det finns många samhällen som Palo Pires Futebol Clube fotboll där verksamhet bedrivs som är befolkade av portugisiska TV som är fallet med "League of den sista." Tidigare hölls på huvudkontoret i Palo Pires Futebol Clube i stora tjurfäktningen tjurfäktningsarenan som är handikappade på grund av allvarliga försämringar.
Bullring har "försökt" att byggas av kommissionen Taurin Palo Pires, men i brist på behörighetshandlingar till Taurus visar att det inte var möjligt att vara tillbaka till tjurfäktning. Cinema San Vicente är den stora socio-kulturella anläggningar i Palo Pires som fick böcker och har varit värd för många visar ses som stora i Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar