Sidor

torsdag 12 april 2012

Neutraubling.

Neutraubling är en stad i det tillstånd av Bayern i södra Tyskland , i distriktet Regensburg .

Staden har bara funnits sedan 1951. Efter andra världskriget bosatte fördrivna tyskar från de östra delarna av riket i ruinerna av den bombade militära flygplatsen. Idag är det en mer eller mindre viktigt industriområde.

Under andra världskriget var Neutraubling användes som en flygbas. Närheten till Messerschmitt produktion i Regensburg kan ha varit en fördel vid något tillfälle. Men det är redan nu möjligt att hitta lämningar av tidiga historia Neutraubling och dess flygbas förflutna.

Till exempel vad som är känt som "Schlangenbau", som nu är hem för människor från olika nationer världen över, var kommandot mitten av flygbas. Den lilla dammen ligger bredvid Schlangenbau användes som ett vattenmagasin för flygbasen brandkåren. Även den katolska kyrkan finns det hamnar fortfarande olika tecken på det förflutna. Det sägs att delar av väggen av kyrkan togs från en förstörd hangar. Den viktigaste vägen genom staden själv har sina rötter i en av andra världskrigets landningsbanor. Det är också ryktas att även Neutraubling tjänade som en av de utposter Dachau Concentration Camp , som ligger ca 75 miles söderut (nära München ).

För en bättre förståelse är det viktigt att kolla in denna artikel. Trots Neutraubling tidigaste rötter går tillbaka till stenåldern period kan det inte konkurrera med Regensburg rika historia. Neutraubling ger också en fullfjädrad utbildning infrastruktur som börjar med tre förskolor upp till ett läroverk. Dessutom är Neutraubling också hem till olika medelstora och internationellt verksamma företag, t.ex. Krones, som har sin rötter i denna stad. Nattliv i Neutraubling är vad som kan förväntas av en stad med bara 13.000 invånare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar