![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5LKV1htLKwHJm7nEQkA5QLnbunZQidJQXBQi8wrdy4t-_xTawVOC4emISn28zIESsZ8HuhLkydcFByGIHhIh2Bmyfl7QXSaqd64W1PKS18zV59GwBzQYyRZ3wto_Ik25HaHJaCwo/s320/faluring.jpg)
2 port "rätt stor portion".
Ingredienser:
Falukorv lagom mycket ca 8-10 cm,
300g Wok-grönsaker eller andra frysta grönsaker.
En burk cremé fraiche.
2-3 Msk majsolja.
2-3 tsk Curry.
Gör så här.
Koka upp pasta vatten.
Koka upp pasta vatten.
Värm oljan i Wok-pannan, stekpannan eller en stor kastrull.
Häll i pastan när vattnet kokar, häll i lite olja så klibbar pastan inte,
Häll i pastan när vattnet kokar, häll i lite olja så klibbar pastan inte,
Strimla falukorven i 2 cm tjocklek.
Ha i den strimlade korven i pannan, alltså rör om med en trägaffel eller liknande.
Ha i den strimlade korven i pannan, alltså rör om med en trägaffel eller liknande.
Tillsätt curryn, fortsätt rör tills strimlorna börjar få färg,
Häll i grönsakerna och rör om.
Häll i grönsakerna och rör om.
När det börjar mjukna i grytan häll på cremé fraichen.
Låt alltihop bli varmt, prov smaka häll eventuellt i mer curry.
Serveras med pastan.
Serveras med pastan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar