![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifE405PvlzzutRzGgi-Ev0LegGjIOLDnrOpoYaKhCqu_6J10fMUrGr4iGtiYlYBSzWT6OQEoJJ-2_wPtoT9aBxaP8C-LwkxPOMytDC5c10wSH9xfS4Z3zlqllllLWXpzym4-T8h1080Q/s320/trifle.jpg)
ca 300g finskorpor.
200g hallon.
200g blåbär.
1dl socker.
1 citron, rivet skal.
4dl vaniljyoghurt.
5dl grädde, vispat.
4 kiwi eller 4 passionsfrukter.
Gör så här:
Krossa skorporna grovt. Värm hallonen, blåbär och citronskal i en kastrull till en sås.
Varva skorpsmulorna med bärsåsen, vaniljyoghurt och grädde i portionsglas. Dekorera med kiwi eller passionsfrukt.
Enkel &smarrig låter den Din norrländska efterrätt Skall pröva den kram
SvaraRadera