![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPUruBEAnhMW6BI_ajuz5PsVkuxgZ1QbYXwvZlWNPhkz3Imce0Jy8qhS-ep2_OISjxqiVuDOeCCaVQlT2LUSy4SUnzxtvXJplIk3oF-OLwdqJ_jxxbrcUKF3dls9Jch05E44Q0J6mCk38/s280/Bulgur+eller+couscous+till+maten.jpg)
Antal portioner 4
3,0 dl Bulgur (gryn)
el. couscous
6,0 dl Vatten
Salt
Matolja
Tillagning
Bulgur: Koka enligt förpackning.Koka upp vattnet. Tillsätt gryn. Rör om. Koka under lock på medellåg värme 10-12 min, tills vattnet försvunnit.Tag av kastrullen från värmen och låt stå i ca 5 minuter. Smaka av med salt.
Couscous: Koka enligt förpackning.Koka upp vatten med lite olja och salt. Häll vattnet på couscousen, låt stå 15 min. Rör om.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar