![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjN39IqcaaQfvlZ2-CzpEirah85QLA8RP97ZIezHY3yj3GApEQN_jLHFSYozwG0txtRYcvQpAw8XqMlBwhDgDgIMKgw_jLioauYC-lgsg242B0vEruoxRqEnlfNJ2XwfstbHQ9_QAZeKb8/s280/Ch%C3%A8vregratinerad+fl%C3%A4skfil%C3%A9+med+%C3%A4pple.jpg)
Ingredienser
Antal portioner 4
600,0 gram Fläskfilé
4,0 styck Äpple
200,0 gram Chèvre
4,0 msk Olivolja
0,5 kruka Basilika
Salt & peppar
Tillbehör:
8,0 skivor Matbröd
Antal portioner 4
600,0 gram Fläskfilé
4,0 styck Äpple
200,0 gram Chèvre
4,0 msk Olivolja
0,5 kruka Basilika
Salt & peppar
Tillbehör:
8,0 skivor Matbröd
Tillagning
Sätt ugnen på 175°C.
Putsa fläskfilén fri från hinnor. Skär i smala skivor. Salta och peppra. Kärna ur äpplena och skär i tunna skivor.
Häll ett tunt lager olivolja i ugnssäkra, helst portionsstora formar. Täck botten med äppelskivor. Lägg på fläskfilé. Toppa med skivad chèvre. Sätt in i ugnen i cirka 12 minuter.
Ta ut och dekorera med basilikablad. Ringla gärna lite olja över före servering.
Sätt ugnen på 175°C.
Putsa fläskfilén fri från hinnor. Skär i smala skivor. Salta och peppra. Kärna ur äpplena och skär i tunna skivor.
Häll ett tunt lager olivolja i ugnssäkra, helst portionsstora formar. Täck botten med äppelskivor. Lägg på fläskfilé. Toppa med skivad chèvre. Sätt in i ugnen i cirka 12 minuter.
Ta ut och dekorera med basilikablad. Ringla gärna lite olja över före servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar