![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCU8X-ecwjEh6hChNHqIa4oa9-vU8_dliwcGXdVgSLj9kPuYqtPJYmxXh6ff3LkpaFy-rvGkGKYiBN5d8iOG6cBh2hmV9tfPoB9NHYJdmd3dEzj22C0UhKSkVnydKF8IRyJtJ_U_EkbOI/s280/Bacondadlar.jpg)
Dadlar (torkade) 8,0 styck
Bacon 16,0 skivor
Tandpetare
Matolja
Tillagning
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela dadlarna på mitten. Stora dadlar kan delas i tre eller fyra delar. Ta ut eventuella kärnor. Dela baconskivorna på mitten.
Linda en skiva bacon runt varje dadeldel.
Olja in en ugnssäker form. Lägg i dadlarna och häll en droppe olja på varje dadel.
Sätt in i ugnen cirka 10 min, tills baconet blivit krispigt/knaprigt. Ta ut och servera med tandpetare i varje dadel.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar