Sidor

onsdag 21 januari 2009

Buskerud-----Norge


Upplev den vackra norska naturen i länet Buskerud fylke. dansommer hyr ut sommarstugor i området
Buskerud går från Hardangervidda i nordväst till Hurumlandet vid Oslofjorden. Här ligger en av de vackraste naturmiljöerna i Norge. Tala med dansommer, som hyr ut sommarstugor i området.
Det bor cirka en kvarts miljon människor i länet Buskerud fylke, varav nästan hälften bor längs Drammenälven i sydost ut mot Hurumhalvön. Här finner du allt norsk natur har att bjuda på. Från breda dalar till stora skogar och högfjäll - här finns något som faller alla i smaken.
Om du överväger att semestra i Norge, är Buskerud ett bra ställa att resa till. Den varierande naturen gör att det finns något att göra hela året, vare sig man föredrar skidor eller vandringskängor. Tala med dansommer, som hyr ut sommarstugor och semesterbostäder i hela området så har du kommit en bra bit.
Buskerud bjuder på en massa spännande, kulturella upplevelser. Norsk historia är vackert representerad i hela området - se till exempel Langhuset vid Veien, som förtäljer om mer än 3000 års historia från området.
Det finns naturligtvis också en rad spännande museer som förtäljer varsin del av norsk historia. Blaafarveverket berättar om områdets industriella utveckling genom de senaste 100 åren och Sigdal museum presenterar norsk folkmusiks historia. Missa inte detta enastående hörn av grannlandet västerut.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar