Sidor

onsdag 21 januari 2009

Minipizzor

400g Kronfågel kycklingfärs
10-12 polarkakor
ketchup
smör till stekning
salt och peppar
1 tsk chilipeppar
1 tsk oregano
1/2 tsk mexikansk grillkrydda
10-12 champinjoner
1/2 ask körsbärstomater (125 g)
150-200 g riven ost
origano
ruccoia


Gör så här

Bryn färsen grynig, krydda väl och låt svalna något.
Stek champinjonerna i ett par minuter, krydda medsalt och peppar.
Lägg polarkakorna på en bak pappersklädd plåt.
Bred ett lager ketchup på varje bröd, fördela färs, champinjoner, klyftad tomater över, Strö över rikligt med ost och oregano.
Sätt in pizzorna i 224 c i 12-15 minuter tills osten smält och fått fin färg. Garnera med ruccola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar