Sidor

onsdag 25 februari 2009

En liten onsdags fräckis.


Det var hög tid för en ansiktslyftning , tyckte den snart 47-årige kvinnan och gav sig själv en födelsedagspresent på 47-årsdagen . 40.000:- fattigare men med ett ansikte som såg mycket yngre ut så hon var väldigt nöjd .
På vägen hem från doktorn så köpte hon en tidning men passade samtidigt på att fråga damen i kiosken hur gammal hon trodde hon var .
" Runt 35 " , trodde hon och hon svarade glatt att hon faktiskt var 47 . Eftersom hon var lite hungrig så gick hon in på McDonalds och väl framme i kassan ville hon fortsätta att kontrollera om hon såg mycket yngre än hon var så hon frågade tjejen i kassan samma sak , " Hur gammal tror du att jag är ? " Och hon trodde att hon var 29 .
Hon log tillbaka och sa: " Jag fyller 47 i dag : ".
En stund senare på busshållplatsen när hon stod och väntade på bussen hem så var det en gammal herre där som h0n ställde samma fråga till och han svarade . " Jag är 88 år gammal och har väldigt dålig syn , men som ung hade jag en säker metod att bestämma ålder på kvinnor, jag brukade stoppa handen innanför byxorna och känna efter , jag prickade alltid rätt på åldern ,så om jag får göra det så lovar jag att jag kan säga hur gammal du är ".
Kvinnan tänkte efter en stund och eftersom det inte var några andra i närheten så kunde han väl få göra det . Efter att ha klämt länge och känt efter på alla håll och kanter sa hon förnöjt och med ett leende , Du är 47 år ! . Kvinnan såg förvånad ut och frågade : " Hur visste du det ? "
Mannen log ännu bredare och svarade : " Jag stod bakom dig i kön på McDonalds...."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar