Sidor

fredag 20 februari 2009

Operation !!

Det var en man som plötsligt blev impotent . Efter flera veckors frustration bröt han till slut ihop och gick till läkaren . Efter en grundlig undersökning säger doktorn :- Jag har dåliga och goda nyheter : De dåliga är att musklerna runt din penis har förtvinat , och det är tyvärr obotligt .
Och de goda nyheterna ? frågar mannen , med paniken i halsgropen :
- Det finns en experimentell behandling , men det kan slå fel . Den går ut på att man implanterar musklerna från en elefant unges snabel i penis .

Mannen tänker över saken och säger så :

- Tja , jag kan inte tänka mig ett liv utan sex , och jag skulle ångra mig för evigt om jag inte försökte någonting , så vi prövar !!

Så läkaren utför ingreppet och allt går som planerat .

Några veckor senare går mannen ut med sin nya flickvän till en restaurang för att fira sin nya utrustning . När de sitter till bords , känner han hur det rör sig i skrevet , mer och mer , tills det gör riktigt ont . För att dämpa smärtan bestämmer han sig för att dra ner gylfen .
Plötsligt snor sig mandomen ut ur gylfen , glider över bordet och greppar en källarfralla ur brödkorgen , innan den försvinner ner i byxorna igen .
- Wow ! säger den chockade flickvännen . Det var häftigt ! Kan du göra det igen ?

Med tårar i ögonen och högrött ansikte svarar mannen : - Kanske , men jag vet inte om jag får plats med en fralla till i röven !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar