Sidor

tisdag 17 mars 2009

Poliskontroll.

En dag kom en gammal dam på ålderdomshemmet körande fram och tillbaka i korridoren i sin rullstol , hon gjorde hela tiden motorljud så att det skulle låta som om hon körde en bil .
Precis som hon körde där fram och tillbaka i korridoren hoppade en gammal man ut ur ett rum och sa myndigt : Ni körde alldeles för fort . Kan jag få se på körkortet ? Hon rotar runt i handväskan och får fram ett gammalt tuggummipapper som hon räcker honom . Han tittar noga på det , säger att den här gången får ni bara en varning och skickar i väg henne . Hon fortsätter sitt ändlösa körande fram och tillbaka .
Plötsligt hoppar farbrorn fram igen och säger allvarligt : - Ursäkta mig damen men jag såg att ni körde över mittlinjen där borta .
Kan jag få se registreringsbeviset ? Ett lätt grävande i handväskan gör att hon får tag på ett gammalt kvitto som han ser noga på och säger att den här gången blir det bara en andra varning .
Tanten sticker ivrigt iväg i en rasande fart fortfarande låtande som en bil . Plötsligt hoppar den gamle mannen ut ur ett rum , han är spritt naken och har ett präktigt stånd . Tanten i rullstolen får något förskräckt i blicken , gapar och utbrister olyckligt :
Näää inte alkoholmätaren IGEN !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar