Sidor

måndag 27 april 2009

Passion- och räkcocktail.

Ingredienser.
Portioner: 4
500 g räkor med skal.
2 avokador.
2 salladslökar.
4 passionsfrukter.

Dressing:
1 msk fransk senap.
1 msk honung.
3 msk olja.
2 krm salt

Tillagningstid: Max 20 min.

Svårighetsgrad: Lättlagat
Gör så härSkala räkorna. Skala, kärna ur och tärna avokadorna.Skölj och finstrimla salladslöken. Halvera och gröp ur passionsfrukten. Fördela sallaten i 4 portionsglas. Lägg på räkor, avokado, lök och till sist passionsfrukten. Rör ihop senap och honung. Tillsätt oljan, lite i taget och rör emellan. Smaka av med salt. Häll dressingen över cocktailen och servera genast med rostat bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar