Sidor

fredag 8 maj 2009

Kryddig kycklingpanna.

4 portioner.
Beskrivning:

Ingredienser:


800 g kyckling.

2 msk Svenskt Smör.

1 msk tomatpuré.

1 finhackad chili eller 1/2 tsk cayennepeppar.

1 finhackad vitlökklyfta.

2½ dl Mellangrädde.

2 paprikor, gärna i olika färger.

1 msk hackad färsk timjan.


Instruktioner:


Dela kycklingen i mindre bitar och stek i smör tills den fått fin färg. Lägg över i en gryta. Vispa ur stekpannan med tomatpuré, vitlök och chili i lite grädde. Häll över i grytan och slå på resterande grädde. Skär paprikan i stora bitar och lägg ner i grytan. Låt puttra i ca 10-20 min eller tills kycklingen är genomkokt.Servera med nykokt pasta eller ris och strö över färsk timjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar