Sidor

söndag 16 augusti 2009

Varm pasta och kräftsallad.

Ingredienser 4 person(er)
200 g grön sparris
200 g fylld pasta, färsk
1 st vitlöksklyfta
170 g skalade kräftstjärtar i lag
1 msk smör
1 st romansallad

Citrondressing
1 dl minifraiche
0,25 st citron, rivet skal och pressad saft
2 krm salt
Tillagning
En vårsallad med färska, fyllda pastakuddar som mättar.
1. Rör ihop dressingen.

2. Skär sparrisen i bitar. Koka sparris och pasta i 3–4 min.

3. Skala och hacka vitlöken. Låt kräftstjärtarna rinna av.Fräs vitlök och kräftor i smör i en stekpanna.

4. Låt pastan och sparrisen rinna av och rör i vitlök och kräftor.

Blanda allt med salladen riven i bitar. Ringla över dressingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar