Sidor

torsdag 22 oktober 2009

Halloweenkyckling.

4 portioner
4 st kycklingfiléer chilipulverkumminmatfett, salt och peppar
Pumpasås
70 gram rensad pumpa
3 dl grädde
1 msk konc.kycklingfond
2 tsk matlagningsmjöl
Pumpamos
400 gram rensad pumpa
400 gram potatissmör och kanel

Tillagning
1. Koka potatisen mjuk.
2. Krydda filéerna.
3. Kärna ur pumpan.
4. Häll av vattnet.
5. Hetta upp matfett.
6. Lägg över i ugnsform och sätt in i ugnen i cirka 15 minuter.
7. Sås: Koka pumpaköttet ett par minuter i vatten. Tillsätt grädde och fond. Låt koka upp. Tillsätt lite matlagningsmjöl för tjockare sås och låt småkoka i 5 minuter. Salta och peppra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar