Sidor

fredag 8 januari 2010

Altlandsberg.(Tyskland)

Altlandsberg är en stad i distriktet Märkisch-Oderland i Brandenburg, Tyskland. Den är belägen 22 km öster om Berlin.

Hur liv har varit som i en typisk stad i Brandenburg, sedan, när staden Berlin är fortfarande långt borta? Altlandsberg berättar den här historien.

Den 4000 invånare byn var redan i början av 13 Century, grundades. På det centrala torget med sin gotiska kyrkan och den gamla eken du kommer att känna transporteras tillbaka till antiken. Altlandsberg ramas in av en imponerande stadsmuren och kullerstensgator gör sitt Övriga kulturminnesmärkta den här historiskt närmar sig.

Från öster för att nå den plats som Strausberger porten med Stork Tower, som redan är hans många år av ständigt upptagna. Förutom den lilla staden husen Pierce flera lador från den 18 Talet i staden ut. Härifrån kan du glatt börja gå eller rida på den och sedan gå till den närliggande Strausberger skog och sjö område. Över 3000 sjöar och 33.000 kilometer av floden för att ge landet en unik karaktär: fiske, båt, båtuthyrning, simning sjöar, bassänger strand (alla Kurortsturism leverantörer en överblick), Multi-dagars turer med Kanot, Motorbåt eller husbåt bly medan den lugna sjöar, lugna åar och historiska kanaler. Den som vill kan med Fahrgastschifffahrt segel på sjöar och floder över landskapet kan, vid en Segling i förarsätet för att ta i hand eller i en Fiske en mycket stor fisk ur vattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar