Sidor

söndag 14 februari 2010

Rensteksröra med tunnbrödsflarn.

Receptet är för 4 portioner
Tunnbrödsflarn:
1 hårt tunnbröd (ca 17 x 27 cm)
1,5 dl Västerbottensost, finriven
Rensteksröra:
1 dl lätt crème fraiche eller kesella
1 liten röd lök, finhackad
100 g rökt ren- eller älgstek, i små tärningar
2-3 tsk pepparrot, finriven
1-2 msk persilja, hackad
Ugnstemperatur
175º

Gör så här:
Tunnbrödsflarn
Täck brödet med ost och gratinera det i övre delen av ugnen tills osten smält, 5-6 minuter. Dela brödet i bitar.
Rensteksröra:
Blanda alla ingredienser till röran. Servera den, gärna i små glas, med flarnen. Garnera eventuellt med lite grönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar