Sidor

onsdag 10 mars 2010

Bacon- och kesopannkaka.

2 portioner
3 dl mjölk
1 dl vetemjöl
1 msk kruskakli
2 stora ägg
1/2 tsk salt
125 g keso
120 g bacon, Butlers Choice, Scan
Servera med:
rårörda lingon
sallad
Ugn: 225°

Gör så här:
1. Vispa hälften av mjölken med mjöl och kruskakli i en bunke. Tillsätt resten av mjölken, ägg, salt och keso.
2. Stek baconskivorna i en het stekpanna och låt dem rinna av på hushållspapper. Klipp strimlor av baconet och lägg dem i en liten smord ugnssäker form.
3. Häll pannkakssmeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Skär pannkakan i bitar och servera med rårörda lingon och sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar