Sidor

tisdag 27 april 2010

De tre gubbarna på skogsvandring.

Det var tre gubbar som bodde ute i skogen, men så en dag så tröttnade de på att bo där så de beslöt sig för att gå och se om det fanns något bättre.De tre vandrade i flera timmar tills de hittade en stuga som lyste.Gubbarna gick dit och knackade på. En gammal gubbe öppnade dörren.- Hej sa den ena skogsmannen.

- Hej sa gubben.- Skulle vi kunna få sovplatser och lite mat? undrade gubbarna.

- Ja de skulle ni kunna få men på ett villkor och det är att jag får ha sex med er.De tre gubbarna gick därifrån direkt, men så tänkte den ena mannen till och sa:

- Jag kommer lite senare, ska kolla en sak.

- Okej svarade de två andra och gick vidare.Gubben kom tillbaka till stugan och sa:

- Visst, jag kan ha sex med dig. Mannen fick mat bland annat en majskolv som han gömde undan.När det väl var dags för sexbiten så kröp mannen ner i täcket och sa till gubben:

- Kan vi släcka, jag är nämligen lite blyg av mig.

- Ja de kan vi göra säger den gamla gubben.Ljuset släcks och mannen kör på med majskolven.Nästa dag vandrade han hemåt, han slängde även den nersölade majskolven i skogen.Mannen kom tillbaka till de två andra.De två männen sa då:

- Fan att du inte var här lite tidigare, vi hittade ju värsta majskolven med smör och allt på. Men vi var så hungriga att vi åt upp den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar