Sidor

söndag 2 maj 2010

Carina Brydlings falu.

Tid: 20 min
Ingredienser
Portioner 4
600,0 gram Falukorv
400,0 gram Spiralpasta (fullkorn)
200,0 gram Broccoli
1,0 styck Rödlök
1,0 dl Färskost
2,0 msk Pepparrot (nyriven)
1,0 msk Dijonsenap
1,0 kruka Basilika (färsk)
1,0 kruka Gräslök
1,0 msk Rapsolja (kallpressad)
Flingsalt
Svartpeppar (nymald)
Tillagning
Koka pasta enligt anvisning på paketet i lättsaltat vatten.
Skär broccoli i buketter. Strimla rödlök.
Då någon minut kvarstår av pastakoket, tillsätt broccolin och låt dem koka med.
Häll av vattnet och lägg tillbaka den kokta pastan, broccolin och lök i kastrullen. Rippla över rapsolja, salta och peppra.
Blanda färskost med pepparrot och dijonsenap. Låt det smälta ihop med den varma pastan under lock.
Skiva och stek falukorv i rapsolja under tiden. Då korven är klar, vänd ner grovt skuren gräslök och basilika i pastan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar