Sidor

lördag 22 maj 2010

Hallonbrownies.

Tid: 45 min
Ingredienser Bitar 24
8,0 styck Ägg
12,0 dl Strösocker
6,0 tsk Vaniljsocker
4,0 krm Salt
2,0 dl Kakaopulver
6,0 dl Vetemjöl
400,0 gram Smör
275,0 gram Hallon (frysta)
Tillagning
Sätt ugnen på 175°C.
Smält smör. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke.
Häll i det smälta smöret och de torra ingredienserna i äggblandningen. Rör om till en jämn smet.
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Strö hallonen jämnt över smeten. Spar några till garnering.
Grädda cirka 30 minuter. Prova med en sticka om den har blivit färdig. Den ska vara lite kladdig.
Låt svalna. Sikta över florsocker. Skär i bitar. Garnera med hallon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar