Sidor

måndag 17 maj 2010

Penne Rigate med strimlad oxfilé och valnötter.

Ingredienser
Portioner 4
400,0 gram Penne Rigate (Barilla)
400,0 gram Oxfilé
25,0 gram Smör
1,0 styck Zucchini
100,0 gram Valnötskärnor
3,0 dl Grädde
2,0 styck Tomater
2,0 krm Salt
Garnering:
25,0 gram Valnötskärnor
70,0 gram Parmesan (nyriven)

Tillagning
Koka pasta enligt anvisningar på paketet.
Dela zucchini i fyra delar på längden och skär halvcentimetertjocka bitar. Strimla oxfilé. Skär tomat i stavar.
Bryn smör. Stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, cirka 2 minuter. Salta och sänk värmen.
Blanda ner zucchini och valnötter i stekpannan. Stek tills zucchinin fått färg. Häll på grädde och låt sjuda i cirka 5 minuter.
Lägg tomaterna i såsen, blanda ihop. Lägg pastan i såsen. Garnera med parmesan och valnötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar