Sidor

torsdag 2 september 2010

Rees. (Tyskland)

Rees är den äldsta staden på den nedre Niederrhein, Ligger i nordvästra delen av staten Nordrhein-Westfalen och är en City Circle medlemmar av Kleve i Administrativa distriktet i Düsseldorf. Hon är medlem i Euregio Rhein- Waal.
Staden gränsar i norr Rees på samhället Oude IJsselstreek (Provinsen Gelderland, NL) och staden Isselburg (Kreis Borken) , i öster av städerna Hamminkeln och Wesel och i söder av staden Xanten (Alla tre i Kreis Wesel) och i väster av städerna Kalkar och Emmerich am Rhein ( Både i Kreis Kleve).

Medeltiden
är omkring 500-800 e.Kr., en Frankiska Avveckling på en upphöjd plats, en "Ward ", inrättades . Namnet på Rees bör gå tillbaka till " Rys " ris = = Rees ( Willow Grove av vass ).
Genom 695-739 , den nedre Rhen som Anglosaxiska Monk Willibrord Kristnades . Omkring 1000 Aspel omnämns för första gången . På 14 Juli 1228 väckt Köln Ärkebiskop Rees till Stad. Detta är den äldsta staden på nedre Rhen och har vid denna tid cirka 150 byggnader och 600 invånare.
1289/90 , började bygga stadsmuren och stod klar 1350 . I 1392 kom Rees Aspel och slutligen till County och senare Hertigdömet Kleve.

Under den spansk- nederländska kriget (Åttio kriget) Rees togs 1598 av en spansk legoarmé och ockuperade . Efter att den siste hertigen Klever Johann Wilhelm ( 1609 ) Rees var 1614 till Brandenburg. byggdes mellan 1616 och 1625 Nederländska stora utvidgade Fortress Rees efter ett generöst utbud system.
I 1800 Rees hade cirka 3000 invånare. Som ett resultat av Wienkongressen (1815) , staden i 1816 inrättades den nya Rees krets. 1842 var säte för cirkeln efter Wesel lagd. Namnet på cirkeln bibehölls ( " Kreis Rees , med säte i Wesel ). 1856 järnvägen Oberhausen - Arnhem den Köln- Järnväg Minden öppnas.
Under den period då Nationalsocialismen också eftersträvas i Rees judiska medborgare och utvisas. För en stor flygangreppet på 16 Februari 1945 i Operation Grenade i den så kallade Slaget vid Reichwald, Staden blev nästan helt förstört .

1 Juli 1969 i kölvattnet av 1. kommunala omstruktureringsprogram de tidigare självständiga kommunerna Bergswick , Esserden , Reesereyland , Reeserward Speldrop och fd Office Rees- land och samhällen av bin och Grietherbusch Grietherort av den tidigare kontor i staden Vrasselt Rees införlivas.

1 Januari 1975 i kölvattnet av 2. Omstruktureringsprogram Empel och samhällen i det tidigare Millingen Millingen Office och kommunerna ljumsken , Haffen - Mer (delvis), Haldern ( förenade delvis) och Heeren - Herken av tidigare Office Haldern med staden Rees . Samtidigt , den gamla stadsdelen löst Rees och fd norra distrikt område med fd District fonder och områden inom cirkeln Moers den nya lägre Great Circle Kleve tillsammans. Rees har sedan som tillhör en stad i Kleve .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar