Sidor

fredag 21 januari 2011

Ramstein, Rheinland-Pfalz. (Tyskland)

Ramstein-Miesbach är en av Rheinland-Pfalz stad i distriktet Kaiserslautern och administrativa säte för kommunen , som också sitter.

Stadsdelen Ramstein till dem av distriktets skapas på Ramstein Air Base och år 1988 inträffade där i luften visa katastrofen på regional medvetenhet.

I ett dokument av kejsar Barbarossa Ramstein nämns första gången i 1215. 1951 var Ramstein Air Base, byggt vad är nu den största amerikanska basen i Europa är. Den flygbasen i Ramstein som används ursprungligen en del av motorvägen Mannheim-Saarbrücken banan. På denna del av motorvägen som redan etablerats i andra världskriget den tyska armén flygfältet upp a.
Den östra och västra tillfartsväg (den senare kartorna som en väg som ligger i låst bil) på denna flygbas, fd landsvägen. Den flygbas är säte för den 435.

Air Base Wing (ABW) och den tunga luften transportenhet "86. Airlift Wing (AW), tankfartyg flygplan ger också. Härifrån, från Europa, USA flygvapen i befallande.
hände vid flygbasen den 28 Augusti 1988 en del av en flyguppvisning, det Aerobatic laget Frecce Tricolori en olycka där 70 personer dog och skadades 345.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar