Sidor

lördag 4 juni 2011

Charny, Quebec. (Kanada)

Charny är en gemenskap i centrala Quebec , Kanada , söder om Quebec City . Det ligger på den södra stranden av St Lawrence-floden . Tidigare en självständig stad, var Charny samman med Lévis den 1 januari 2002.

Under det senaste seklet har Charny varit oerhört influerade socialt och ekonomiskt av Canadian National Railway som upprätthåller en stor nationell tåg gård i staden, Joffre Yard.

Charny expanderat i befolkningen under slutet av 1980-talet och tidiga 1990-talet när nya stadsdelar undersöktes och hus byggdes.

Charny har nått regionala exponering många gånger under de senaste tjugo åren kämpat med Alex Couture Inc. , en anläggning som köper döda djurkroppar för att återvinna dem, som producerar säljbara biprodukter. Anläggningen genererade dålig lukt och lukt i hela staden. Anläggningen har installerat filter för att sålla bort alla lukter.

Det finns ett vattenfall som ligger i staden på Chaudière floden . Hotellet erbjuder en vacker scen samt en lång smal hängbro som man kan gå över för att komma till andra sidan floden ( Saint-Rédempteur ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar