Ingredienser (Portioner 4)
Bulgur 2,0 dl 
Halloumi 225,0 gram 
Mango 1,0 styck 
Rucolasallat 100,0 gram 
Rödlök 1,0 styck 
Avokado 2,0 styck 
Soltorkade tomater 5,0 styck 
Olivolja 3,0 msk 
Citron 1,0 styck 
Honung (flytande) 1,0 msk 
Olivolja till stekning 1,0 msk
Tillagning
Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
Tärna halloumi och mango. Skala och hacka rödlök. Strimla tomat.
Kärna ur, skala och tärna avokado. Lägg i en skål. Pressa över hälften av citronen och blanda, det gör att avokadon inte blir mörk.
Stek halloumi i olja på medelhög värme tills de har fått stekyta.
Blanda olivolja, honung och resten av citronen till en dressing.
Blanda alla ingredienser i en salladskål och häll över dressingen.
Tillagning
Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
Tärna halloumi och mango. Skala och hacka rödlök. Strimla tomat.
Kärna ur, skala och tärna avokado. Lägg i en skål. Pressa över hälften av citronen och blanda, det gör att avokadon inte blir mörk.
Stek halloumi i olja på medelhög värme tills de har fått stekyta.
Blanda olivolja, honung och resten av citronen till en dressing.
Blanda alla ingredienser i en salladskål och häll över dressingen.


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar