Sidor

fredag 2 april 2010

Världen är en giftig plats.

Världen är en giftig plats och varje dag innehåller mer giftiga kemikalier i vår väg. De kemikalier vi utsätts för dagligen var helt okända för våra förfäder. Det är svårt att tro, men det tros vara 100.000 giftiga kemikalier i vår miljö. Dessutom minst en fjärdedel av de giftiga kemikalier orsakar cancer!

Toxic överbelastning är ett problem i hela världen och även nyfödda kommit till världen med hundratals kemikalier i sina system, även dödliga gifter. Problemet är att regeringar inte gör tillräckligt för att stoppa problemet. Är att de är fokuserade på industrialisering, vilket är orsaken till alla dessa toxiner i första hand. Eftersom dessa toxiner syns inte det är lätt för det problem som skall ignoreras. Effekterna av dessa toxiner förekommer inte alla på en gång heller. Stället ackumuleras de över tiden, vilket är ytterligare en anledning till varför det är lätt för nationer att helt enkelt bortse från problemet. Nyligen har forskare börjat titta på en låg dos exponering för dessa kemikalier på lång sikt och de resultat de kommer upp med är skrämmande. Den låga doser är normalt inte tillräckligt för att döda oss, men de räcker över tiden för att åstadkomma förödelse med våra system och orsaka cancer, kärlsjukdomar och allmän ohälsa. Som tur är finns det sätt att sätta din hälsa först och undvika många gifter i miljön.

Det första sättet att göra detta på är att äta ekologiska livsmedel. Använder kosmetika och hygienprodukter som är naturliga är också viktigt eftersom det bara tar medicin som måste vidtas. Kranvattnet bör alltid undvikas och en ny produkt som kallas flytande zeolit bör tas med vatten dagligen. Vätskan zeolit är förvånande eftersom det kan avgifta kroppen. När du tar det zeolit går igenom din kropp letar efter toxiner som radioaktiva joner, tungmetaller, farliga molekyler och molekylära toxiner. När alla dessa delar är tagna de tas ut ur ditt system. Detta är en naturlig hälsa genombrott eftersom zeolit hjälper till att göra kroppen mer basisk, vilket ökar kroppens immunitet och sjukdom slåss kapacitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar